Uw huisdier en uw wensen

Het is mogelijk om voor uw huisdier een ongevallen- en/of ziektekostenverzekering af te sluiten. Misschien heeft u er zelfs al over nagedacht uw dier te verzekeren. Bijna alle medische kosten ten gevolge van een ongeval en/of ziekte worden dan door de verzekering vergoed.

Op de website www.verzekerjehuisdier.nl kunt u veel informatie vinden over de verschillende verzekeraars, vergoedingen, behandelingen en premies. U kunt zelfs heel eenvoudig alle aanbieders vergelijken om zo tot een juiste keuze te komen die het beste bij uw huisdier en uw behoeften past.

Let op, er is een aantal hondenrassen waarvoor beperkingen en uitzonderingen gelden. Bijvoorbeeld bij rassen waarvan bekend is dat bepaalde ziekten erg veel voorkomen. In sommige gevallen zo vaak dat de verzekeraar deze dieren niet meer kan verzekeren. Lees daarom de polisvoorwaarden die te vinden zijn op bovengenoemde website goed door zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Voorbeelden van verzekeraars


PROTEQ Dier & Zorg

PETPLAN

HEMA

OHRA

INSHARED

 

Vergelijk online de premies en voorwaarden van alle huisdierverzekeringen. Vind snel en gemakkelijk de beste huisdierverzekering voor uw hond of kat.


VERZEKERJEHUISDIER.NL

DIERENVERZEKERING-VERGELIJKEN.COM

Cat_Suitcase